Flyer

Flyer Blauwhoed Create Ijburg Download de flyer

Actueel

Het mallenkerkhof van IJburg

4 september 2017

“Van afgedankte bekistingsmallen van Geelen Beton, bouwt TU-docent Arno Pronk zijn eigen huis op IJburg. De uitdragerij die het nu nog lijkt, verdwijnt snel achter fraaie gevelbekleding en metalstudwerk.”

Klik hier voor het hele verhaal van Arno Pronk over zijn kavelontwikkeling op Create IJburg.

Arno Pronk bouwt zijn eigen huis op Create IJburg

De eerste zelfbouwers in CREATE IJburg Fase 2.

22 december 2015

De eerste zelfbouwers in CREATE IJburg Fase 2 starten met de bouw van hun droomhuis. Op de webcam, die speciaal is geplaatst zodat belangstellenden de bouwwerkzaamheden van Fase 2 kunnen volgen, is de eerste activiteit al te zien. De webcam maakt iedere 10 minuten een voortgangsbeeld.

Ondertussen zit de vaart er bij de voorgangers uit Fase 1 goed in. De contouren van het nieuwe woonblok aan de Bert Haanstrakade en de Polygoongracht worden al zichtbaar; vier zelfbouwers wonen al in hun nieuwe huis, aan dertien huizen wordt volop gebouwd en de bouw van de laatste vier huizen start begin 2016.

Op CREATE IJburg biedt Blauwhoed (als onderdeel van Waterstad 2, een samenwerking met Amvest en de Alliantie) zelfbouwers de kans om op een kavel zelf hun huis te ontwerpen en realiseren. Het project bestaat uit twee fasen met elk 21 kavels, die allemaal in korte tijd zijn verkocht. “De zelfbouwers krijgen veel vrijheid om zelf, samen met hun zelfgekozen architect en bouwteam, hun droomhuis te realiseren. Dat resulteert in een bijzondere straat waarin elk huis anders is. Dat maakt CREATE IJburg zo bijzonder” aldus Jeroen Stins, senior ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

Verkoop gestart

21 december 2014

Afgelopen zaterdag zijn de laatste zelfbouwkavels van Create IJburg in verkoop gegaan. In het restaurant DOK48 was er veel belangstelling van geïnteresseerden die alles wilde weten over het project Create IJburg fase 2. Vele maakten meteen gebruik van de gelegenheid om vanaf de locatie te ervaren hoe mooi wonen straks is in Create IJburg.

Kon u er afgelopen zaterdag niet bij zijn en wilt u zich wel inschrijven voor een van de zelfbouwkavels? Klik dan hier voor alle informatie om u in te schrijven op een van de zelfbouwkavels. Ook kunt u vanaf aanstaande maandag alle informatie ophalen bij Eefje Voogd Makelaardij aan de Parnassusweg 201.

Create u uw droom in 2015?
Kies voor Create. Kies voor vrijstaand wonen aan het water of wonen in een stadswoning met vrij uitzicht op ’t IJmeer. Create Your New Life en ontwerp samen met uw architect het ultieme droomhuis op een toplocatie.

Waterstad 2 wenst u alvast fijne feestdagen!

Start verkoop Create IJburg fase 2

12 december 2014

Nu alle 21 zelfbouwkavels van de eerste fase zijn verkocht, en begin volgend jaar met de bouw van de eerste woningen wordt gestart, is het tijd voor de start verkoop van de 21 zelfbouwkavels van Create IJburg fase 2! Komt u ook? Het verkoopteam van Blauwhoed en Eefje Voogd Makelaardij ontvangt u graag in Restaurant DOK48 op zaterdag 20 december 2014. De brochure ligt dan klaar en wij zijn aanwezig om u alles over Create IJburg fase 2 te vertellen.

Wanneer? Zaterdag 20 december 2014 van 14.00 – 16.00 uur
Waar? Restaurant DOK48, Krijn Taconiskade 328-330 Amsterdam (IJburg)
Kom, kijk, stel uw vragen en Create uw woondroom.

Amsterdamse Nieuwbouwdag zaterdag 25 oktober

14 oktober 2014

Zaterdag 25 oktober is er weer een Amsterdamse Nieuwbouwdag. Talrijke nieuwbouwprojecten zijn dan open en Create IJburg ook! Dit keer vanuit The Lighthouse. Hier tonen wij Create IJburg fase 2 en kunt u alles aan ons vragen over dit prachtige project. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in The Lighthouse, aan de Krijn Taconiskade 432 te Amsterdam – IJburg. Tot zaterdag 25 oktober.

Binnenkort start verkoop Create IJburg fase 2

2 oktober 2014

Nu alle kavels van fase 1 zijn verkocht en de kavelaars druk bezig zijn met het ontwerpen van hun droomhuis of zich voorbereiden op start bouw, is het tijd om te starten met de tweede fase van Create! Ook deze fase bestaat uit 21 zelfbouwkavels, met een prijsindicatie vanaf € 225.000,- v.o.n. voor de stadswoningen met uitzicht op het IJmeer en vanaf € 250.000,- v.o.n. voor de vrijstaande woningen aan de Polygoongracht (incl. 50 jaar afgekochte erfpachtcanon). Voor de start verkoop van Create IJburg fase 2 ontvangt u straks een persoonlijke uitnodiging.

Zelfbouwmarkt zaterdag 4 oktober a.s.
Kunt u niet wachten tot de start verkoop? A.s. zaterdag 4 oktober organiseert de gemeente Amsterdam de Zelfbouwmarkt in het Montessori Kind Centrum op het Zeeburgereiland te Amsterdam. Deze markt start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Waterstad 2 is hier ook aanwezig om u alvast de nodige informatie te geven over Create IJburg fase 2. De adresgegevens: Montessori Kind Centrum Faas Wilkesstraat 451 1095 MD Amsterdam Klik hier voor de routebeschrijving.

Tot zaterdag!